ساعت: ۱۰:۳۲ منتشر شده در مورخ: ۱۳۹۶/۱۰/۴ شناسه خبر: 25200

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بافت مطرح کرد: پیش‌بینی می‌شود تا پایان برداشت بیش از پنج‌هزار و ۱۰۰ تن محصول تولیدی، روانه بازارهای مصرف در داخل استان و همچنین استان‌های همجوار ارسال شود.

به گزارش پایگاه خبری “اقطاع“؛ احمد کریمی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بافت ضمن اشاره به پایان برداشت شلغم در شهرستان بیان کرد: برداشت شلغم از بیش از ۳۰۰ هکتار اراضی زراعی این شهرستان از اوایل آبان‌ماه سال جاری، آغاز و تا ۱۵ دی‌ماه ادامه دارد.

احمد کریمی افزود: پیش‌بینی می‌شود تا پایان برداشت بیش از پنج‌هزار و ۱۰۰ تن محصول تولیدی، روانه بازارهای مصرف در داخل استان و همچنین استان‌های همجوار ارسال شود.

وی بیان کرد: ارقام تولیدی از رقم گوشت سفید، گوشت زرد، کشیده و شلغمی است.

این نکته قابل ذکر است که شلغم حاوی مقدار زیادی از آنتی‌اکسیدان‌ها و مواد مغذی است که خطر ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد،  میزان گلوکوزینولات موجود در برگ شلغم مقدار قابل توجهی است و آن‌طور که تحقیقات نشان می‌دهد، ترکیبات گیاهی مانند گلوکوزینولات به روند دفع سموم در کبد کمک کرده و با عوامل سرطان‌زا مبارزه می‌کند و حتی ممکن است مانع از رشد تومور‌ها در بدن بشود.

انتهای پیام/

لینک کوتاه:
نظرات
هنوز نظری برای این مطلب ارسال نشده